مشاوره حقوقی رایگان - برگشت پولی که سه سال پیش به عنوان کمک و بدون درخواست شفاهی یا کتبی بنده باشد به کارتم واریز شده

با سلام و احترام
وقت بخیر
چند سال پیش توسط یکی از دوستان که وضعیت مالی بد من را میدانست و بدون درخواست کتبی از من ؛ به کارت بانکیم در چندین نوبت و در فواصل زمانی متفاوت واریز کرده است .
اینک متاسفانه ایشان در خارج از کشور دو ماه پیش فوت میکنند .
شخصی که میگوید وکیل مشترک ایشان و بهزیستی بوده است ، بیان میکند که فرد فوت شده لحظاتی که از کشور میخواسته بره به من گفته و من خودمم در جریان این پول ها از اول بوده ام و به خواست اون شخص چیزی به روی شما نمی آوردم. حالا که فوت شده ایشان ؛ شما باید تمام مبالغ واریز شده را برگردانید و حساب بانکی شخص فوت شده را برایم فرستاده که میگوید چون مشترک بوده است مسدودش نکرده ام ..
لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید ... بسیار نگران هستم از تهدید های این وکیل ...

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام و احترام

سرکار خانوم دکتر پیراسته
لطف میکنید مشاوره تلفنی به بنده بدهید . هزینه مشاوره را چگونه پرداخت کنم ؟

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام بگید این مبلغ را به شما بدهکار بوده که واریز کرده در این صورت راه به جایی نمیبره
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer