مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال نامشروع

شخصی به بنده اتهام تحصیل مال نامشروع داده واستنادش واریزوجه میباشددرحالی که واریزی بخاطرسرمایه گذاری دربورس که ازطریق تلگرام تبلیغ میکردن وبنده چون بلدبودم سهام روخریده وتحویل خودش دادم حالا بعد2سال ازمن به عنوان گفته شده شاکیست .برای دفاع ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است جرمی واقع نشده است موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
جهت پاسخ نياز به بررسي بيشتر مي باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام همین دفاعیات را مطرح کنید شکایت رد می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جرم تحصیل مال نامشروع طبق سوال مطروحه مصداق ندارد
با ارائه دلایل و مستندات از خودتان دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید با ارائه مدارک و مستندات دفاعیات خود را مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ان شخص باید برای ادعایی که دارد دلیل بیاورد و شما هم باید انکار کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

صرف واریز به حساب دلیل بر مجرمیت نمی باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای انتساب این جرم ایشان باید سوء‌نیت شما را ثابت کند. شما نیز می توانید با مستندات و دلیل از خود کتبا و شفاها دفاع کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
توضیحات شما کافی نیست

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام موارد ادعایی را اثبات نمایید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید اثبات نمایید که سبد گردان بوده و سهام ها را به نام ایشان خریداری و به وی تحویل نموده اید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
بايد مجوزات نظير سبدگرداني ؛ كارگزاري و پذيرش و نظاير آن داشت

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان دفاع برای شما وجود دارد و برعلیه شما نمی باشد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی ایشان به عنوان مدعی ملزم به ارایه ادله اثبات ادعای خویش می باشند که با عنایت به توضیحات جنابعالی جرمی محقق نگشته و حتی در صورت اثبات واریز وجه صرفا جنبه حقوقی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جرم تحصیل مال نامشروع طبق سوال مطروحه مصداق ندارد