مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زایمان

سلام خسته نباشین من برای مرخصی از 6 به 9 شکایت کردم بعد از 3ماه پیام اومد رای صادر شد رفتم سایت ثنا زده بود ابلاغیه در تاریخ 1399/2/16به سازمان تامین اجتماعی صادر شد رفتم تامین اجتماعی میگه برای من ابلاغیه نیومده من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

به شعبه مربوطه در دیوان عدالت اداری مراجعه کنید ودرخواست کنید که به تامین اجتماعی ابلاغ شود اگر ابلاغ شده بود درخواست اجرای حکم کنیید جهت مشاوره تکمیلی تماس بگیرید 09126398085 کمالی وکیل پایه یک دادگستری