مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

باعرض سلامـ...
بنده حدود چهارده ماه است که با همسرم در حال متارکه هستیم و ایشان در همان اوایل دادخواست ترک انفاق علیه من داد و بنده ثابت کردم که ایشان خودش منزل را ترک کرده و دادسرا هم رای منع تعقیب برای من صادر کرد و اعتراض ایشان رو هم رد کرد و در حال حاضر باز همسورم دباره دادخواست ترک انفاق داده و به شورا حل اختلاف افتاد و شورا هم پرونده را به شعبه دو بازپرسی انتقال داده... (همسرم از ابتدا تا الآن به هیچ عنوان از بنده هیچ گونه تمکین و تبعیتی نکرده و به منزل بنده بازنگشته ولی در این بازه بنده دادخواست الزام به تمکین دادم و به دلیل اینکه دادگاه منزل جدید بنده را در شان ایشان ندید دادخواستم را رد کرد ولی بنده در حال حاضر هم توان مالی و هم منزل در تهران در حد شان ایشان فراهم کرده ام و اظهارنامه ای مبنی بر تمکین ایشان ارسال کرده ام و چند بار از طریق خانواده این موضوع فراهم منزل و توان مالی را به اطلاع ایشان و خانواده اش رسانده ام)
چون بنده از قانون زیاد اطلاعاتی ندارم درخواست راهنمایی داشتم که در نهایت با ارائه این مدارک به بازپرسی چه رایی صادر خواهد شد...
با تشکر...

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.به احتمال زیاد پرونده منجر به صدور فرار منع تعقیب میشود.