مشاوره حقوقی رایگان - مساحت ملک پس از اصلاحی

با سلام واحترام
بنده قبل از عید آپارتمانی 67 متری را قولنامه کردم که به گفته فروشنده و مالک هیچ مشکلی نداشته ولی الان که به زمان محضر نزدیک شدیم و بنده از شهرداری استعلام گرفتم فهمیدم که زمین ملک اصلاحی دارد و به 45 متر تبدیل خواهد شد؛ برای تامین عرض گذر در زمان تخریب و نوسازی آتی...
باتوجه به اینکه درحال حاضر ساختمان تراکم صد درصد دارد و کل زمین ساختمان، زیر ساخت رفته است و مساحت فعلی زمین 69 متر است ، در صورت تخریب و نوسازی و تبدیل به 45 متر شاید یک آپارتمان 40 متری باقی بماند،
بنده مبلغ 1میلیارد و800 میلیون پرداخت کرده ام و 650 میلیون دیگر باید تا محضر پرداخت کنم،
خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید که باید چه کنم؟
درصورت خرید با همین شرایط، برای فروش با مشکل مواجه میشوم؟
یا الان قولنامه را فسخ کنم؟ در آنصورت ایا میتوانم طلب خسارت کنم ؟ چون پولی که پرداخت کرده ام تا حدودی از ازرش افتاده..
خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .درخصوص این امر شما مختارید که فسخ کنید ومطالبه ثمن معامله به نرخ روز را نمایید یااینکه مابه تفاوت انرا بگیرید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

کاربر گرامی اگر ملک را پیش خرید کرده اید و سند را فقط در بنگاه تنظیم کرده اید قابلیت پیگرد کیفری دارد. در باب میزان متراژ باطل شده بسته به نحوه نگارش متن ممکن است ضمانت اجراهای مختلفی به آن تعلق گیرد که بنا به تجربه قضایی عرض می کنم طرح صحیح دادخواست شما را از هزینه های مادی و اتلاف وقت نجات خواهد داد