مشاوره حقوقی رایگان - سرباز

سلام وقت بخیر
من قبلا زانوم رو عمل کرده بودم و تو پادگان حین خدمت و کار پام آسیب دید و رباط زانوم دوباره پاره شد و نیاز ب عمل داره و میخوام عملش کنم ، میخواستم بدونم ک جانبازی و حق و حقوقش بهم تعلق میگیره یا ن؟ اگه تعلق میگیره چیکار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر جانبازی منتفی است غرامات میتوانید مطالبه کنید تحت شرایطی

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جانبازی که خیر اما از کار افتادگی شاید
باید صورت سانحه تهیه شود