مشاوره حقوقی رایگان - خرید سرقفلی مغازه از پدر

سلام بنده سرقفلی یک باب مغازه رو از پدرم بصورت قولنامه و با رضایت صاحب ملک و پدرم و با امضای چند شاهد در بنگاه املاک به قیمت 20 میلیون تومان بصورت صوری خریده ام که البته پولی هم رد و بدل نشده و کد رهگیری هم دریافت کرده‌ام و هزینه دارایی هم به نام خودم پرداخت کرده‌ام ، هدف پدرم از این معامله صوری عدم اعتراض و عدم مالکیت چهار برادرم در آینده هست ، حال سوال بنده این هست که آیا برادران من در آینده می‌توانند ادعایی نسبت به این معامله داشته باشند. هرچند الان هم که پدرم در قید حیات است معترض هستند.

پاسخ ها :

پرسشگر :

بینهایت سپاسگزارم.

خرید صوری سرقفلی مغازه خرید سرقفلی مغازه از پدر سرقفلی مغازه سرقفلی معامله صوری