مشاوره حقوقی رایگان - لغو رای باز و مرخصی متهم

با سلام میخواستم ببینم چگونه میشه رای باز و مرخصی یه زنی که متهم به مواد فروشی بوده و با مواد دستگیر شده بود رو لغو کرد چرا که از روزی که از زندان بیرون‌اومده داره بدون توقف مواد میفروشه و گند زده به زندگی بچه های مردم .عوض اینکه متنبه بشه تلاشش رو واسه توزیع شیشه و دوا چند برابر کرده

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

استسهادیه محلی تهیه کنید و یک نفر یا چند نفر باهم شکواییه تهیه کنید و ببرید دفتر الکترونیک قضایی تا به دادسرا ارسال کند
یا هر روز چند نفر زنگ بزنید به 110 و 123 و 197 و 113
همچنین به رییس کلانتری محل و پلیس مبارزه با مواد مخدر مراجعه کنید
خلاصه راحتش نزارید که این کار شما از هزار کار ثواب دیگر با ارزش تر است.
و حتی میتوانید با استشهاد محلی به دادگاهی که او را محکوم کرده و بعد مجوز پابند داده مراجعه کنید.
خدا اجرتان بدهد