مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به انتشار عکس و آبروریزی

سلام. من یک چند سالی هست با یه پسری در رابطه‌ ام و اون همش من رو آزار میدهد و تهدید می‌کند گذاشتن عکس های من رو اینترنت و تهدید به آبروریزی و واقعا میترسم نمیدونم چیکار کنم تو رو خدا به من بگویید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام درست است که شما می‌توانید شکایت کنید اما بهتر است قبل از هر اقدامی تماس بگیرید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، تهدید جرم است. میتوانید از ایشان شکایت کنید، خصوصا اگر پیامک حاوی تهدید از ایشان دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تهدید جهت انتشار عکس‌های خصوصی جرم است و می‌توان شکایت نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اولا با این آدم بهتر است قطع رابطه کنید_دوما شکایت کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید تحت عنوان تهدید به انتشار تصاویر خصوصی شکایت کنید .
موفق باشید.