مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به انتشار عکس در فضای مجازی

سلام. من با خانمی رابطه واتساپی و تلگرامی داشتم که بعدا فهمیدم از من عکس گرفته و تهدید به انتشار عکس در فضای مجازی مثل اینستاگرام در ازای پول میکند. بنده بلافاصله شکایت کردم ولی ایشان بعد از فهمیدن شکایت بنده اعلام به متاهل بودن خود کرد در صورتی که قبل از آن حرفی نزده بود. بنده نیز به دلیل انجام امور طلاق با همسر خود و عدم داشتن رابطه بیش از یک سال مرتکب چنین عملی شدم. با توجه به اسکرین شات تهدیدات ایشان حکم این قضیه چیست؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مجازات جرم تهدید، یکی از دو مجازات از 1 تا 74 ضربه شلاق تعزیری یا حبس از دو ماه تا دو سال بوده؛ اما حکم مجازات تهدید همراه با اجبار هر دو مجازات 1 تا 74 ضربه شلاق تعزیری و حبس از سه ماه تا دو سال می باشد.
در صورتی که ارتباط نامشروع داشته اید فورا هر دو رضایت دهید زیرا هر دو به 99 ضربه شلاق ممکن است محکوم شوید این موضوع را با فرد مذکور در میان بگذارید