مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به انتشار عکس

سلام. میخواستم ببینم تهدید به انتشار عکس در فضای مجازی در دوران کرونا با توجه به این که میگویند مجازات جایگزین در این دوره وجود دارد چیست؟
در صورت حبس، چند ماه و چگونه خواهد بود؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
مجازات بزه تهدید اگر عاملی برای اخاذی باشد مطابق با قانون جرائم رایانه ای میتواند تا 5 سال حبس داشته باشد و در تهدید ساده وفق ماده 669 قانون مجازات اسلامی(تعزیرات) با رعایت قانون کاهش مجازات حبس تعزیری ، تا یکسال حبس یا شلاق دارد.
موفق باشید