مشاوره حقوقی رایگان - رابطه دوستی دختر و پسر

من 19 سالم هست و با یک دختر 18 ساله رفیقم نه رابطه‌ای داشتم نه کاری کردیم ، اگر یک موقع مامور مارو در پارک یا مکان عمومی ببیند که داریم صحبت میکنیم جرم است؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
خیر
این مورد در قانون جرم انگای نشده است.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
خیر اگر واقعا صحبت کردن باشد مشکلی نیست

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. صرف صحبت کردن در حال حاضر نمی تواند جرم باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف صحبت کردن در قانون جرم‌انگاری نشده است.

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
در حال حاضر این موضوع مد نظر پلیس نبوده کما اینکه تعریف رابطه نامشروع با اقدامات شما مطابقت ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر جای نگرانی نیست برای شما و جرمی واقع نشده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در این حد جرمی اتفاق نیفتاده است اما اگر ماموری باشد که بخواهد گزارش شدیداللحنی بنویسد برای شما دردسر می‌شود