مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی

حدود یک سال و نیم پیش گوشی بنده رو زدند و من همونجا با پلیس تماس گرفتم و اعلام سرقت کردم به صورت تلفنی بعدم پیگیر نشدم خطم رو سوزوندم و تموم الان بعد یک سال ونیم برام پیام اومده اموال به سرقت رفته شما کشف شده برای تحویل ب کلانتری 117مراجعه کنید من باید چی کار کنم امکانش هست برم گوشیم رو تحویل بگیرم؟؟باید بروم پیگیر بشوم یا بیخیالش بشوم؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به صورت حضوری مراجعه کرده و موضوع را پیگیری کنید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر گوشی پیدا شده و تمایل دارید، تحویل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق کلانتری موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تحویل تلفن همراه خویش به کلانتری 117 مراجعه بفرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکانش وجود دارد حضوراً پیگیری نمایید انشالله که پیدا شود