مشاوره حقوقی رایگان - بنده یک خودروی اقساطی برداشتم 60 ماه از 401 شروع شده تا 405 میخام تسویه کنم

با سلام بنده 1401 یک خودروی ام وی ام خریداری کردم از شرکت که اقساط پنج ساله بود و تا 1405 هم قسط داره مبلغ پیش پرداخت دادم و قسط هم واریز کردم اما الان چند تا عقب افتاده دارم ولی میخام تسویه کامل کنم و فک رهن انجام بدم ولی ی جریمه تاخیر که خسارت نامیده میشه برام اومده اگه من بخام تسویه کامل کنم ایا اون جریمه رو برام میبخشن ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مفاد توافقات حاصله حایز اهمیت است
تحت شرایطی نسبت به دیرکرد و اقدام خودسرانه نمایندگی میتوان به صنعت و معدن و تجارت شکایت ببرید و