مشاوره حقوقی رایگان - كارت به کارت اشتباهی

سلام خسته نباشید من مبلغ شش میلیون به حساب یه نفر واریز کردم بعد یک ماه متوجه شدم که اشتباهی فرستادم پولو خواستم سوال کنم ایا برای برگشتش راهی هست یا نه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اری
ممکن است
بدوا تماس گرفته
افاقه نکرد اظهارنامه ارسال گردد
موثر نبود به لحاظ دارا شدن بلاجهت میتوان دادخواست حقوقی مطرح کرد…

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بله میتوانید مبلغ واریزی را مطالبه و مسترد کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا طی اظهارنامه از ایشون درخواست استرداد وجه را بخواهید در صورت عدم موافقت باید دادخواست حقوقی تقدیم نمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام بله بدوا تماس بگیرید اگر نداد اظهارنامه سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر به شما استرداد نمیکند اول اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه وجه به دلیل واریز اشتباه و بلاجهت بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
به بانک مراجعه نمایید و درخواست نمایید تا تلفن صاحب حساب به شما داده شود و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دادخواست استرداد وجه بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ راه‌حل وجود دارد.
ابتدا مشخصات صاحب حساب بانکی شخصی که پول به حسابش واریز شده است را شناسایی نمائید.
سپس برای وی از طریق دفتر خدمات قضایی، اظهارنامه ارسال نمائید و قید نمائید که ظرف مهلت 24 ساعت نسبت به استرداد وجه اقدام نماید.
اگر اظهارنامه افاقه ننمود دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد پرینت بانکی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.