مشاوره حقوقی رایگان - استخدام و رسمی شدن

با سلام و درود
من سال 66و67در دو نوبت به صورت داوطلب بسیجی به جبهه اعزام شدم که مجموعا 8/5 ماه در جبهه حضور داشتم
در حال حاضر به عنوان ناظر شهرداری در شهرداری مشغول به کار هستم البته با قرارداد شرکتی ولی ضمن مدرک کارشناسی که دارم و سابقه از سال 1389 تا الان در شهرداری هستم برای تغییر وضعیت استخدامی میگم چون قبل قطع نامه (مرداد67)6 ماه در جبهه نبودی و فقط از حدود 8 ماه که سابقه جبهه دارم 4/5 ماه قبل قطعنامه بوده امکان تغییر وضعیت وجود ندارد الان سوالی که دارم من که با سابقه حدود 13سال در شهرداری و با توجه به این که در آن زمان خودم داوطلب اعزام شدم آیا حقم نیست که تغییر وضعیت بشوم ضمن این که تعداد زیادی از کارگران و همکاران پدرشون به صورت سرباز اون زمان در جبهه بودن رسمی شدن ولی من که خودم سرباز نبودم و برای دفاع از کشور و به صورت داوطلب در جبهه بودن و با این سابقه بالا و به عنوان ناظر شهرداری مشغولم آیا حقم نیست که تغییر وضعیت بشم و آیا از طریق دیوان عدالت اداری یا مرجع دیگه ای امکان استخدام شدنم هست یا نه؟
ممنون تان میشم راهنمایی کنید که از چه طریقی دنبال کارم باشم
یه سوال هم در اخر
من سال 66در عملیات بیت المقدس 2 در کردستان از حدود 350 نفر گردان ما حدود صد نفر زنده موندیم و بقیه همرزم هامون شهید شدن ولی الان میگن به ما این قانون رسمی شدن ایثارگران تعلق نمیگیره
لطفاً کمک کنید من کسی رو ندارم اول خدا دوم راهنمایی شما دوستان
ضمنا من قبلاً در این مورد سوال کردم همکاران شما گفتن از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنم
اونها جواب میدم که قانونه
ولی من می‌خوام از طریق دیوان یا مرجع بالایی پیگیر بشم یا وکیلی که بتونه کارم رو درست کنه حدالمقدور در مشهد باشد متشکرم

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید