مشاوره حقوقی رایگان - گرو گرفتن شناسنامه

سلام من برای دوره کارآموزی بدون قرارداد شناسنامه رو تحویل دادم و دیروز خواستم از شرکت بیام بیرون
به من گفتن تا سه هفته بعد ترک کار شناسنامه رو تحویل نمیدیم
در صورتی که قبل تحویل شناسنامه به من همچین چیزی نگفته بودن و هیچ قراردادی هم باهاشون امضا نکردم
1- آیا نیازه اقدام قانونی صورت بگیره؟
2- آیا ممکنه از شناسنامه بنده سوء استفاده بشه؟
3- صورت جلسه پلیس و یا حضور پلیس باعث میشه پس بدهند شناسنامه رو؟

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
1-بله اول اظهارنامه بدهید و در صورت عدم عودت شناسنامه شکایت کنید.
2-بله ممکن است.
3-خیر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بله ممکنه از شناسنامه سو استفاده بشود این در صلاحیت ورود 110 نیست و باید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بله اقدام کنید _صورتجلسه هم تنظیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد سوء استفاده داشته باشند ممکن است.
معمولاً مشکلی پیش نمیاد.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
نباید شناسنامه شما را می گرفتند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به تحویل مدارک را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.