مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام، باتوجه به شرایطی که بعداز معاینه ی مجدد موهای سرم، به پزشکی قانونی مراجعه کردم. دیه ی من چقدر میشه؟ متن نامه به این صورت است که نظریه اول به میزان 68درصداز کل مساحت موی طاق سر بوده که درحال حاضر رویش کامل داشته که به همان میزان مشمول مهرالمثل می باشد. ارش مربوط نسبت به جراحت سمت راست گردن اعلام شده در بند سوم نظریه ی اول به میزان یک درصد دیه ی کامل انسان تعیین می گردد. همچنین بند دوم گواهی اول به شرح ذیل اصلاح می گردد، کبودی منقوط سمت راست صورت وسایر صدمات دارای دیه ی مقدر است. نیازی به معاینه ی مجدد نیست.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق کتاب. چهارم بخش دیات قانون مجازات اسلامی دیه تعیین و پرداخت میشود