مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

سلام خسته نباشین
لطفا کمک کنید جواب سوالمو بدونم
فرزند ششم و کوچک خونواده هستم پدر من سال 1400 در صحت و سلامت کامل خونه خودشو به اسم من به شرط عمره زده سند تک برگ دارم سال 1401 پدرم فوت شد خونه رو بدون هیچ دست نوشته ولی همه مطلع این موضوع هستن به خواهرم دادم تا یکسال بشینه بعد تحویل بده الان یکونیم ساله خالی نمیکنه که هیچ رفته استشهادیه محلی جمع کرده میگه ارثیه پدرمون هست
بنده هنوز اقدامی نکردم راهنمایی بفرمایید با استشهادیه و شهادت شاهدین میتونه ارث بخواد؟ و من چطور خونه رو‌میتونم ازش بگیرم ؟ خودمم مستاجرم خونه لازممه

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اثبات مالکیت و خلع ید بطرفیت متصرف مطرح نمایید