مشاوره حقوقی رایگان - امکان انتقال به تهران یا استان البرز به تبعیت از همسر

باسلام و احترام.
بنده معلم هستم و نوع استخدامی بنده پیمانی میباشد و در استان گلستان در حال خدمت میباشم و یکسال است که استخدام شده ام.
همسرم کارمند رسمی در تهران میباشد و 10 سال سابقه دارد.
میخواستم بدونم که امکان انتقال از استان گلستان به استان تهران یا البرز به تبعیت از همسر وجود داره یا خیر؟ با توجه به اینکه بنده فقط یکسال سابقه کار دارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تجدید احترام

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

از آیین نامه نقل و انتقالات به تبعیت از همسر استفاده کنید واگرسازمان متبوع قبول نکرد در دیوان عدالت اداری می توانید دادخواست بدهیدجهت مشاوره تکمیلی تماس بگیرید 09126398085 کمالی وکیل پایه یک دادگستری