مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه سهم در صورت پایان شراکت در مغازه

با سلام و خسته نباشید
من و برادرم یک مغازه راه اندازی کردیم که سرمایه اولیه (رهن مغازه و پول نقد) از من و اعتبار تامین اجناس از برادرم بوده. روز اول بنا بر این شد که سود و زیان 50_50 تقسیم شود. درحال حاضر بعد از مدتی شراکت تصمیم گرفته شد که جدا بشویم. حق سهم دو طرف به صورت 50-50 چطوری باید محاسبه بشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به توافقات حاصله دارد و مفاد قرارداد حائز اهمیت است وگرنه به صورت مساوی