مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو توسط صافکار

سلام بنده صافکار هستم و آقایی کامیونت هیوندا 5تن خود را برای تعمیر نزد ما آورده من بخشی از پول صافکاری را گرفتم و مابقی که 25 میلیون بود را گفت وقتی کار را تمام کردی به تو می دهم وقتی کار به اتمام رسید گفت شما مبلغ را بالا داده ایدو من 25 میلیون را نمی دهم و من هم گفتم اگر فکر میکنی مبلغ بالایی دادم برو کارشناس صنف را بیار و هرچقدر که او گفت بپرداز و تا آن زمان ماشین شما به درخواست طلبکارها اعم از نقاش، تودوزی و...نزد من نگه داشته میشود تا پول را بدهی اماصاحب هیوندا رفت و علیه من طرح دعوای حقوقی کرد که او پول را تماماً پرداخت کرده و من خودروش رو توقیف غیر قانونی کردم و او روزی 2 میلیون خسارت دیده و برادرش را که خود ایشان نیز بدهی ماشینش را که هوو است نداده را به عنوان گواه گرفته که قرار بوده 15 روزه ماشین من را تعمیر کنند که الان یک ماه گذشته و از این جهت هم خسارت میخواهد در صورتی که تعهدی بر این مبنا بین ما نشده بوده و برادرش شهادت دروغ میدهد.درضمن بین ما قرارداد کتبی نبوده و همچنان خودروی او در تعمیرگاه است. لطفا بگوییدآیا توقیف خودروی او توسط بنده غیر قانونی است؟ و این که چگونه درمقابل این دعوای واهی دفاع بکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید