مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

سلام
برادرم محکوم به پرداخت مهریه قسطی هر چهارماه یک سکه هست یک هفته دیگر زمان پرداخت قسط مهریه هست ایشون برا ی کاری به شهر دوری رفته به دلیل مشکلی که براشون ایجاد شد نمیتونن تا دوماه دیگه برگردن شهر خودمون
آیا من میتونم سکه رو از طرف ایشون ببرم درب منزل خانمش پرداخت کنم و امضا بگیرم یا حتما باید در اجرای احکام سکه پرداخت بشه؟
اگه دوماه صبر کنیم خودش بیاد ببره بده مشکلی پیش میاد؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام اولا دو ماه مشكلى پيش نمياد ثانيا خود شما ميتونين سكه رو تهيه و شخصا ببرين به اجراى احكام و تحويل بدين و رسيد از اجراى احكام بگيرين

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
به اجرای احکام مراجعه و از طرف ایشان پرداخت نمایید.