مشاوره حقوقی رایگان - تحویل سکه مهریه به صورت پست

سلام روز بخیر
من از همسرم در تهران طلاق گرفتیم و همسرم الان ار شهرستان زندگی میکنه و هر دو ماه باید یک ربع سکه تحویل بدم
ایا امکانش هست به دفتر ثبت اسناد در محل شهر زندگی همسر سابقم تحویل بدم ؟
آیا از طریق پست ممکنه ؟
یا اگر راه های دیگری امکان داره ممکنه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه ای که پرونده مطرح است باید موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را بهتر است با شعبه اجرای احکام مربوطه در میان بگذارید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شما از طریق ارسال توسط پست یا نیابت گرفتن قادر خواهید بود تا بدون نیاز به حضور مهریه را پرداخت نمایید ولیکن پیش از هر کاری با اجرای احکام شهرستان مربوطه هماهنگی لازم را انجام دهید و بطور مکتوب تقاضای خود را به ایشان تحویل نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید یک توافق نوشته شود که درج شود و وجه ریالی به ایشان بدهید معادل قیمت سکه برای دانستن جزئیات باید بیشتر صحبت شود

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد می گردد به اجرای احکام تحویل نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به دلیل بروز هرگونه مشکلات احتمالی درآینده خیر.
به اجرای احکام دادگستری مراجعه کنید بهتراست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سکه به مرجع صدور رای که در تهران است امکان تحویل وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همه کاری میشه کرد اما باید با دادورز اجرای احکام هماهنگ کنید