مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دامداری

سلام عرض میکنم من قطعه زمینی دارم در شهرکی تو شهر امل کنار قطعه زمین من دامداری زده و پنجهرهای دامداری تو زمین من باز میشه و وقتی برای استراحت به اونجا رجوع میکنیم در ان مکان ما اسایش و امنیت نداریم وقتی با صاحب دامداری صحبت میکنم برای اینکه پنجرهاش و کور کنه میگه من مجوز دامداری دارم هبچکاری نمیتونی بکنی و هیچ فاصله ای بین مانیست چسبیده به زمین من. ........اگر شکایت کنم جواب میگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طرح دعوای مزاحمت نمائید تا در این خصوص رسیدگی صورت گیرد.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید از ملک خود جلوی دید همسایه را بگیرید در صورت مزاحمت نیز میتوانید شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت مزاحمت میتوانید شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید به لحاظ بهداشتی شکایت و درخواست رفع مزاحمت نمایید