مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شغل در سرقفلی مغازه

سلام خسته نباشید ،ما مغازه سرقفلی چند سال قبل تحت عنوان شغل لوازم خانگی خریداری کردیم،از ان زمان تا الان اجاره سالانه سرقفلی حدودا ده ساله پرداخت نکردیم ،وتغییر شغل دادیم،الان میخوایم مغازه رو اجاره بدیم ،که مالک به خاطر تغییر شغل و اجاره سرقفلی مبلغ 100 میلیون پول میخوان،در قولنامه مبلغی برا اجاره ذکرنشده،ایا درخواستشون به جا هست؟این مبلغ رو پرداخت کنیم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تغییر شغل در سرقفلی میسور نیست الا با رضایت صاحب سرقفلی.
با عنایت به اینکه صاحب سرقفلی رضایت خود را منوط به پرداخت وجه نموده است فلذا درخواست ایشان بجا است.