مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص موتور

موتور پدرم رو در تاریخ 1/28 گرفتن همه‌ی مدارک بجز بیمه کامل هستند و گواهینامه هم ندارم و مالک موتور هم گواهینامه ندارد(موتور مال شخص دیگریست) بعد برا ترخیص باید چه کرد؟
میترسم موتور دیگر ترخیص نشود

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ترخیص موتورسیکلت از پارکینگ به وسیله مالک یا وکیلِ مالک صورت خواهد پذیرفت.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به دلیل رانندگی بدون گواهینامه به دادگاه معرفی شدید باید از طریق شعبه دادگاه موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به مرجع صدور دستور توقیف موتور مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق شعبه دادگاه موضوع را پیگیری کنید