مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به اهانت در جلسه رسیدگی

سلام
بنده چهار ماه پیش در جلسه رسیدگی هیئت تحقیق در اداره کار جهت دفاع از حقوق کارگری که از بستگان است حضور یافته ام با توجه به نفوذ کارفرما در اداره کار به برخی از مستندات ما توجهی نشده که مورد اعتراض ما واقع شده است. همچنین بابت سواستفاده کارفرما از قرارداد سفید امضایی که مبنای صدور حکم قرار گرفته، به اتهام خیانت در امانت نزد دادسرای کیفری شکایت نموده ام فی الحال که کارفرما چاره ای برای خود نمی بیند تهدید نموده که در صورت ادامه شکایت و اعتراض، از بنده به اتهام اهانت در جلسه رسیدگی، شکایت می کند باتوجه به اختلاف ما با اعضای هیئت تشخیص که ممکن است موجب شود تا آنان شهادت دروغ بدهند یا صورتجلسه ای را جدیدا تنظیم نمایند که علیه اینجانب باشد آیا چنین شکایت غیر واقع و دروغینی که صرفا اهرم فشاری بر کارگر است باتوجه به گذشت 4 ماه قابل طرح و رسیدگی است یا خیر؟ و چگونه می توانیم از خود دفاع کنیم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شکایت قابل طرح است........ چگونگی دفاع بستگیبه نوع شکایت ایشان دارد