مشاوره حقوقی رایگان - کروکی و کارشناسی افسر راهنمایی و رانندگی

با سلام و احترام؛
بنده در حال خروج از محل پارک در خیابان اصلی بودم. که در آینه موتور سواری با سرعت غیر مطمئنه در فاصله حدود 150 متری از ماشینم مشاهده کردم که متوجه من نشد و یکباره هول شد و به بلوار زد و هیچ گونه برخوردی با من هم نداشت. ولی کارشناس راهنمایی و رانندگی 50 و 50 نظر کارشناسی را صادر کرد که علتش را گفت که شما مسبب شدی ایشون به بلوار برخورد کند. لطفا راهنمایی فرمایید که طبق قوانین بدون برخورد دو وسیله نقلیه می شود همچین نظری را صادر کرد. با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما فنی و در حیطه دانش برخی از مامورین راهنمایی و رانندگی است برای بدست آوردن بهترین پاسخ به کارشناسان این اداره مراجعه نمایید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
کروکی و گزارش را به رویت احدی از وکلای محترم شهرتان برسانید