مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سال92 تاریخ عقد بوده شرط کردند که پرداخت بصورت ماهی یک ربع باشد رای دادگاه بشرح زیر است:حکم بر محکومیت خوانده به پرداخت تعداد 64عدد سکه طالکامل بهارآزادی طرح جديد که زوج متعهد است ماهیانه یک ربع سکه بهار آزادی به زوجه پرداخت نمايد بابت اصل خواسته درحق خواهان صادر واعالم می نمايد.
سوال این هست که این تمام یک ربع سکه ها تا الان ازتاریخ عقد باید پرداخت شود یا بعداز تاریخ دادخواست مهریه که اسفند1402 دادخواست داده شده

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

,سلام از زمان صدور حکم بنظر می‌رسد

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام سکه باید پرداخت گردد تاریخش مهم نبست، از لحاظ مبلغی به نرخ روز است