مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خسارت

با سلام. من دیماه 98 از فروشگاهی سفارش مبل دادم، 8 میلیون 500 تومن پولش بود که 4 میلیون بیعانه همون موقع دادم. قرار بود طی 20روز کاری تحویل بده ولی دو ماه بعد با کلی برو بیا سفارشم ناقص تحویل داد و کل پول را گرفت. الان حدود 5ماهه بقیه سفارشم تحویل نداده، گوشیش جواب نمیده هر دو یه روز یه بار میرم دم فروشگاهش، این رفت امد من هربار حدود 150000تومن برام خرج داره علاوه بر اینکه باید هر بار یه روز مرخصی بگیرم. سه روز دیگه نوبت دادگاه تعزیرات دارم. آیا میتونم علاوه بر مطالبه بقیه سفارشم ، ادعای خسارت هم بکنم یا نه؟ معمولا در این جور مواقع دادگاه چه حکمی میده؟ با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تعزیرات به خسارات رسیدگی نمی نماید.

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
خیر
خسارات دادرسی در قانون مشخص شده و این موارد را شامل نمیشه. میتوانید وکیل بگیرید