مشاوره حقوقی رایگان - آیا سرپرست یک فرد سالخورده میتوان ادعای وارث بودن بکند

باسلام
من یک مادرسالخوورده دارم به خاطر نگهداری ازاون یک خانواده که کمیته امداد معرفی کرده پیش اون میمانند
البته 5سال میشود
درضمن هرسااله قولنامه اجاره تنظیم میشه
حالا میگن اون بایدبره بعدازفوتت می‌تونه ادعای وارث بودن بکنه
اون خونه هم مال پدرم است که چندسال پیش فوت کرده مال وراث است خواهش میکنم لطفا راهنماییم بفرمید

که ماچکارکنیم آیا این حقیقت داره ومیتونه ارث بگیره

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر ، ماترک متوفی فقط به وراث قانونی تعلق می‌گیرد که مطابق گواهی انحصار وراثت نام آنان به عنوان وراث ذکر شده است