مشاوره حقوقی رایگان - وارث کیست؟؟؟

باسلام.اگه متوفی هم خواهر تنی (از یک پدر و مادر) و هم خواهران ناتنی ابی(از یک پدر) داشته باشد طبق ماده 918 مدنی خواهر تنی وارث و خواهران ناتنی ابی ارث نمیبرن.حال سوال من اینه اگه متوفی مادروپدرش قبل از خودش فوت کرده باشه باز هم ماده 918 پابرجاست و فقط خواهر تنی وارث است یا نه خواهران ناتنی ابی هم ارث میبرن؟؟؟؟؟ نکته:فوت خواهر تنی بعد از متوفی بوده و خواهران ناتنی ابی زنده هستن.مادر متوفی هم قبل پدرش فوت کرده.ممنون از پاسختون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که متوفی خواهر و برادر ابوینی داشته باشد خواهر و برادر ابی ارث نمی برند مستند این حکم عجیب و خلاف قاعده ماده 918 قانون مدنی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی مه متوفی خواهر و برادر ابوینی داشته باشد خواهر و برادر ابی ارث نمی برند مستند این حکم عجیب و خلاف قاعده ماده 918 قانون مدنی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که مدارک و مستندات مربوطه مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد تا بتوان پاسخی در خور و شایسته حقوقی ارائه داد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله . تمامی بازماندگان متوفی اگر برادر و خواهر ابوینی باشد ، ابی ارث نمی برد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر با شرایط فوق که فرمودید ، طبق ماده قانونی مذکور اخوه ابی ارث نمی برند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله تمام ماترک به خواهر ابوینی ارث خواهد رسید و خواهر آبی ارث نخواهد برد و در صورت فوت خواهر ابوینی ، سهم الارث ایشان به وراث ایشان خواهد رسید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
گواهی انحصار وراثت باید به نظر برسد...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به شرایط ذکر شده، خواهران ناتنی ابی ارث نمی‌برند و فقط خواهر تنی وارث است. چرا که ماده 918 مدنی بیان می‌کند که در صورت وجود خواهر تنی، خواهران ناتنی ابی حق ارث ندارند. همچنین، فوت مادروپدر قبل از فوت متوفی هم بر این قانون تأثیر نمی‌گذارد.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خواهر تنی وارث است در صورت فوت ایشان فرزندان خواهر تنی به قائم مقامی مادر ارث می برند خواهر و برادر ابی با وجود خواهر تنی ارث نمی برند

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
در صورت نبودند وراث طبقه اول، وراث طبقه دوم ارث می برند و اگر اخوه ابوینی داشته باشد اخوه ابی ارث نمی‌برند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی جهت ارائه راهکار مناسب قانونی می باشد