مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری به عنوان همسریابی

سلام بنده چند وقت پیش تلگرام رو باز کردم دیدم به یک کانال به نام همسریابی وارد کردن من رو بعد یکسری عکس میگذاشتن با مشخصات کامل خانم ها و برای اینکه اون خانم مورد نظر رو باهاش آشنا شوم میگفتن 200 هزارتومن باید بدهی تا شماره طرف رو بدهم من واریز کردم شخصی از یک شماره تماس گرفت و یک آدرس بهم داد پاشدم رفتم و گفت تو الان نزدیک منی و میخوای من رو ببینی و رابطه داشته باشیم باید مبلغ 2میلیون 950 هزار تومن واریز کنی من کارام رو کردم منتظر شما هستم بعد این مبلغ رو به یک شماره کارت واریز کردم که اسم یک مرد بود و گفتم واریز شد گفت خوب این مال من بود مال امنیت جان هم باید بدهی این پول مال خودت هست شما واریز میکنی بعد کار تمام شد
این مبلغ رو برمیگردونیم و منم که دیگر اعصابم خورد شده بود این ها هم منو داشتن فیلم میکردن و اصلا توی اون شهر نبودن و فقط داشتن آدرس جعلی میدادن و از من
درخواست 8 میلیون میکنند و میگن اگر این رو ندی کنسل میشه و اون پول 2میلیون خورده ای رو بهت نمیدیم باید این فرایند تکمیل شود من هم ریختم متاسفانه این پول رو
و دیگر جوابمو ندادن و بلاک کردند درضمن پول اولی توی یک حساب و دومی توی حساب دیگر رفت. ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خود کرده را تدبیر نیست، از پلیس فتا پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح شکایت کلاهبرداری و طرح دادخواست مطالبه وجه به طرفیت صاحب حساب خواهید داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مبالغ مذبور در لغای صیغه شرعی و در باطن قوادی برای ایجاد رابطه نامشروع است و مبلغی که برای امورات نامشروع و غیر قانونی پرداخت می شود مسترد شدنی نیست