مشاوره حقوقی رایگان - شغل وکالت

سلام علیکم وقت بخیر ع هستم میخواستم بدونم معاف پزشکی ماده 24بند2اعصاب وروان هستم درحال حاضر بعداز 20سال هنوز دارومصرف میکنم منتها مشکل خاصی ندارم میتوانم وکیل شوم یعنی اگه قبول بشم به عنوان وکیل پذیرفته میشم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط آزمون وکالت را مطالعه کنید.
به نظر بنده حتی اگر از نظر قانونی نیز منعی وجود نداشته باشد با توجه به شرایط شما شغل وکالت باعث تشدید بیماری شما می شود و ممکن است نتوانید ادامه دهید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، ورود به شغل وکالت مستلزم داشتن شرایط عمومی و اختصاصی آزمون است، اگر دارا باشید مشکلی ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

آرام‌ترین افراد وقتی وکیل می‌شوند اعصاب خود را از دست می‌دهند بهتر است به شغل دیگری همچون طبیعت گردی یا نقاشی و مشاغل ملایم فکر کنید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

پذیرفته که خواهید شد ولی به نظر نمی‌رسد این شغل با توجه به سختی هایی که دارد مناسب شما باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید دفترچه آزمون وکالت را مطالبه نماییدممکن است سال‌های بعد قوانین جدیدی لحاظ شود

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مشکلی ندارد ولی شغل وکالت شغلی پراسترس می‌باشد ورود به آن باتوجه به بیماری شما توصیه نمیشود