مشاوره حقوقی رایگان - بیمه نیروهای مسلح

سلام.از سال98پدرم برام از فیش حقوقی مقداری150هزار تومان کسر مکردن؟الان كه فوت کرده من پسر 48 سال هستم.مگن دیگه این مبلغ پس انداز به فیش حقوق خواهرت میاد.ایا بدون هیچ اقدامی پول برای او واریز می‌شود یا نه من میتوانم اقدام کنم.وکالت از خواهرم ثبتی دارم.الان از فوت 3ماه مگذردممنون اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا به پسر اگر به سن قانونی رسیده باشد مستمری تعلق نمی‌گیرد مگر در شرایط خاص و اثبات معلولیت و غیره

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، تحت شرایط خاص و تا سن خاصی به پسر متوفی مستمری تعلق میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
اگر منظور شما اخذ مستمری هست، چنین چیزی برای شما مقدور نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع مطروحه را از طریق مرجع مربوطه پیگیری نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال واضح نیست برای توضیحات بیشتر به وکیل می‌توانید تماس بگیرید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در فرض سوال مستمری به شما تعلق نمی گیرد .
موفق باشید.

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

در مورد سوال شما در مورد کسر مبلغ 150 هزار تومان از فیش حقوقی پدرتان و واریز آن به عنوان پس‌انداز برای خواهرتان، باید به نکات زیر توجه کرد:

1. ماهیت کسر مبلغ:
برای تعیین دقیق ماهیت این کسر 150 هزار تومانی، به اطلاعات بیشتری نیاز است.
آیا این مبلغ به عنوان "حق عضویت در یک صندوق خاص" یا "کسری برای طرحی خاص" از حقوق پدرتان کسر می‌شده است؟
در فیش حقوقی پدرتان نام این کسر یا شرحی برای آن ذکر شده بود؟

2. وراثت:
با توجه به اینکه شما وکیل خواهرتان هستید، از نظر قانونی شما به عنوان یکی از وراث پدرتان حق دارید تا از جزئیات و سرنوشت این مبالغ کسر شده مطلع شوید.
ممکن است این مبالغ به عنوان نوعی "ذخیره" یا "سرمایه گذاری" برای آینده شما و خواهرتان در نظر گرفته شده باشد.

3. پیگیری:
برای پیگیری این موضوع،پیشنهاد می‌کنم اقدامات زیر را انجام دهید:
با مراجعه به سازمان یا نهادی که حقوق پدرتان را پرداخت می‌کرد (مثلاً یگان مربوطه در نیروهای مسلح یا سازمان مربوطه) استعلام کنید که این مبالغ کسر شده برای چه منظوری بوده و در حال حاضر چه وضعیتی دارند.
اگر اسناد و مدارکی دال بر ماهیت این کسورات و تعلق آن به شما و خواهرتان وجود دارد، ارائه دهید.

4. نکات مهم:
توجه داشته باشید که قوانین و مقررات مربوط به حقوق و مزایای بازنشستگان و وراث آنها در ایران ممکن است پیچیده باشد.
برای اطمینان از پیگیری درست و قانونی موضوع، توصیه می‌شود با بنده تماس حاصل فرمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن وکالت نامه شما دارد .