مشاوره حقوقی رایگان - توهين به اشخاص كارمند در وقت اداری

با سلام
احتراما به عرض می رساند اگر ارباب رجوعی به هر دليلی اعم از اينكه بر حق باشد يا نه با عصابنيت وارد دفتر كار كارمند شده و شروع به توهين نمايد نحوه برخورد قانونی با چنين فردی به چه صورت است؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام شکایت با موضوع توهین و فحاشی علیهش توی دادسرا مطرح کنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer