مشاوره حقوقی رایگان - استخدام نیروی انتظامی

سلام من خیلی علاقه به پلیس شدن یا همون نيروي انتظامي دارم دیپلم ندارم تا اول راهنمایی خوندم زیاد آشنایی ندارم با این کارا آیا امکانش هست بتونم ثبت نام کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید مدرک تحصیلی مورد نیاز را داشته باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر تحصیلات شما ایجاد مشکل میکند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق واحد ثبت نام سازمان مذکور موضوع را پیگیری فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای استخدام می‌بایست به سایت نیروی انتظامی مراجعه نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می‌بایست منتظر بشوید تا نیروی انتظامی فراخوان استخدام بدهد شرایط و مدارک استخدام در آن ذکر می‌شود