مشاوره حقوقی رایگان - سهم از ملک ارثی

پدر من بیش از پنجاه سال کشاورز هست پدربزرگم که فوت میکند همه پسرهایش به شهر میروند فقط پدرم میمونه سر زمین‌ها اون ها الان صاحب بهترین زندگی الان هستن ولی پدر من موند توروستا برای اون ها زمین نگه داشت آیا پدر من با اون ها نصف نصف سهم میبرد یا بیشتر؟

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام متاسفانه طبق قواعد ارث تقسیم میشود نه بیشتر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به آنها نیز ارث می‌رسد ایشان می‌تواند حق نگهداری دریافت کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به اندازه آنها
پدر شما از زمین آنها استفاده کرده و تازه احرت المثل هم بدهکار است