مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار و دریافت حق و حقوق

بنده با سابقه کار 8 سال در مرکز بهداشت و درمان صداوسیما به عنوان متصدی دفتری و دانشجوی دکتری مهندسی پزشکی که با توجه به رزمنده بودن پدر در 8 سال دفاع مقدس و دستور مقام معظم رهبری بابت تبدیل وضعیت خانواده های معظم شهدا و ایثارگر ،متاسفانه این مرکز نه تنها بنده را رسمی ننموده اند بلکه در تاریخ 402/10/28 به دلایل غیر موجه ،دلایل ساختگی با بنده قطع همکاری نموده اند.لذا این که اینجانب طی نامه به تاریخ 402/10/01 به واحد ایثارگری سازمان و پیگیری های متوالی به واحدهای گوناگون چه به صورت شفاهی چه به صورت کتبی بابت تبدیل وضعیت اقدام نموده ام.باتوجه به اینکه قطع همکاری با بنده طبق قوانین و مقررات غیرقانونی بوده و به خود بنده نیز هیچ ابلاغیه ای مبنی بر اخراج نداده اند و فقط اجازه همکاری،اجازه ی ورود به محیط کار نداده اند پرداخت السعی و مزایای ایام بلاتکلیفی، عیدی، پاداش و سنوات ،بازگشت به کار چه میشود؟
مشکل اینجا بود قبل از شروع به دکتری چه به صورت کتبی چه به صورت شفاهی تایید و اجازه گرفتم حتی قبل از مصاحبه دکتری برای ارتقا رشد و.. از قضا راه رشد در آن مرکز چیز دیگری است ولی بعد از قبولی حکم قطع همکاری زدند
به نظر شما دوستان رای دیوان مثبت است یا منفی؟
چون خرج دکتری که دستم انداختن رو واقعا ندارم بدهم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اظهارنظر دقیق نیازمند بررسی مدارک است