مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پرونده پس از تجدید نظر کیفری

سلام وعرض ادب در پرونده کلاهبرداری طرف بنده محکوم و پرونده رفت تجدید نظر ودر آنجا قطعی شده ولی پرونده از تجدید نظر جهت اجرای حکم به جای ارسال به شعبه کیفری صادر کننده رای مستقیما به اجرای احکام دادسرای دیگری ارجاع شده که در آن شعبه دادسرا کار ما پیش نمیرود مثال با وجود وثیقه ملکی قبل شعبه اجرا قبل از صدور اجراییه به بنده ملک دیگری را اعلام میکند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست حضوراً موضوع را پیگیری نمایید و علت را جویا شوید