مشاوره حقوقی رایگان - تصادف عمدی

با سلام من چند روز پیش با یک ماشین به صورت عمدی تصادف داشتم ماشین اومده بود تو لاین مخالف یعنی لاین ما و از روی 2 خط ممتد هم گذشته بود و من با ایشون به صورت عمدی در لاین خودم که لاین خلاف ایشون میشه تصادف کردم و اونجا هم دوربین بود ایا امکانش هست بخاطر عمدی بودن تصادف من مقصر باشم؟ با اینکه راه کلا من بود؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
شما هم مقصر هستید و اگر آسیبی به راننده وارد شده باشد عمدی محسوب می شود

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بستگی به چگونگی تصادف دارد که کارشناس آن را تعیین میکند

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود
بله اگر عمد بودن تصادف از جانب شما محرز بشه، شما باید نیمی از خسارت را جبران کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما مقصر هستید و می‌بای سهام خسارات را بپردازید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

این با سلام اینکه شخصی خلاف جهت حرکت می‌نمایدیا خیابان عبور ممنوع را وارد شده است اینها درست است از نظر پلیس راهنمایی و رانندگی تخلف است اما مبنای تخلف می‌تواندجدا از این موارد باشد که با توجه به توضیحات به نظر شما مقصر هستید اما بازپلیس محترم راهورمشخص می‌نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موضوع نیاز به کارشناسی دارد ولی توجه کنید که درست است فرد مقابل تخلف انجام داده ولی اگر شما عمدا موجب تصادف شدید مسوول هستیپ

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.به نظراگرمحرزشودکه شماعامدانه تصادف کردیدوبدون اقدام شما تصادف نمی شد،شمامقصرمحسوب می شوید.