مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام خسته نباشید . من روی پل هوایی ماشینم سرعتش کم شد راه نرفت یکی از پشت زد به من مقصر اصلی تصادف را میخواستم بدونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در ظاهر اتومبیل پشتی مقصر است لیکن تشخیص کارشناس راهور ملاک عمل است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فردی که از پشت به شما برخورد کرده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
افسر راهنمایی و رانندگی صالح به ارائه اظهارنظر در خصوص تعیین مقصر در تصادفات رانندگی می‌باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا نظر کارشناس محترم پلیس راهور ملاک است