مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از طریق کانال روبیکا

سلام من چند روز پیش با یه کانالی تو روبیکا آشنا شدم بعد گفتن تاییدیه پلیس فتا داریم این کانال کانال کسب درامد بودش که گفته بود باید 300 بدی واسه خرید پکیج اموزشی من اشتباهی 600 زدم بعد پولمم پس ندادن دوره اموزشی هم نداشتن و چندتا کلیپ غیر مرتبط از استادای دیگه داده بودن که تو یوتوبم میشد دانلودش کرد ولی از ما600 تومن گرفتن که بهمون پروژه تایپ و ادمینی و ترجمه و... بدن ولی یه لینکیو بهمون دادن که هرچی اموزش بود اصن اونی نبود که گفته بودن و فقط باید عضو گیری میکردیم بعدم گفتم بهشون نه کار دادین بهم نه اموزش پولمم پس نمیدین گفت لیاقت همینم نداری و گفتم ازتون شکایت میکنم گفتن تاییدیه پلیس فتا داریم .... لطفا توروخدا پیگیری کنین من از کسی پول قرض کردم بابت این کار به امید اینکه پول در بیارم خرج کتاب و دانشگامو بدم ولی کلاهبرداری بود این چه تاییدیه ای هست که شما ها به این حروم خورا دادین لطفا پاسخگو باشین اگه میشه تماس بگیرم کمکم کنین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام فوراً می‌توانید از طریق پلیس فتا شکایت نمایید حساب آنها را مسدود کنید

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود از طریق پلیس فنا اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 096380 مربوط به پلیس فتا در این ارتباط تماس حاصل فرمائید تا معلوم شود که آیا از پلیس فتا تأییدیه دارند یا خیر.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت کیفری کلاهبرداری رایانه از طریق دفاتر خدمات قضایی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

درود
سریعا اقدام به طرح شکایت و پیگیری از طریق پلیس فتا نمایید