مشاوره حقوقی رایگان - چقدر دیه تعلق میگیرد

در اثر تصادف فک پایینم شکست که باعث بی حسی لب و چونه هم شد داخل نامه نوشته شده شکستگی فک پایین که تحت درمان قرار گرفته که به صورت مطلوب التیام یافت داخل یه سایت نوشته بود که دیه فک چون زوج هست 600 میلیون و شکستگی در آن 480

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد و باید تأدیه گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دیه مشخص ندارد می‌بایست پزشکی قانونی درصد دیه را تعیین نماید و مطابق آن تعلق می‌گیرد

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود دیه شکستگی فک نصف دیه کامل هست و در صورت بهبودی چهار پنجم دیه مذکور به شما تعلق میگیره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین میزان درصد دیه در صلاحیت پزشکی قانونی می‌باشد.