مشاوره حقوقی رایگان - تجمیع بیمه نیروهای مسلح -تامین اجتماعی و روستایی برای بازنشستگی

سلام پدر من 66 سال سن دارند تا سال 67 ، 9 سال و 8 ماه سابقه بیمه نیروی های مسلح و سال 84 -85 یک سال و نیم بیمه تامین اجتماعی و حدود 10 سال سابقه بیمه روستایی دارند ایا میشه برای بازنشستگی بیمه ها رو تجمیع کرد و باید به چه بیمه ای برای تجمیع مراجعه کند ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 1420 مربوط به سازمان تأمین اجتماعی در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.