مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

دعوی خواهان را غیر ثابت تشخیص مستندا به بند 6ماده 84وماده 89قانون ائین دادرسی مدنی قرار رد دعوی صادر واعلام میگردد.این یعنی چی؟

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

با دروود
قرار رد دعوا، یکی از قرارهای قاطع دعوا بود که با صدور آن، پرونده از دادگاه، خارج می شود. این قرار، در دو مورد مطرح شدن برخی ازایرادات از سوی خوانده در اولین جلسه دادرسی و استرداد دعوا از سوی خواهان، صادر شده و از جمله شرایط صدور آن، طرح ایرادات تا پایان جلسه اول دادرسی و استرداد دعوا، تا قبل از پایان دادرسی می باشد.
با توجه به بند ب ماده 332 قانون آیین دادرسی مدنی، قرار رد دعوا جزء قرارهای قابل تجدیدنظر بوده و بنابراین، متضرر از قرار، می تواند نسبت به این قرار، در دادگاه تجدیدنظر اعتراض نماید؛ البته، مشروط بر اینکه، حکم راجع به اصل دعوا، قابل تجدیدنظر باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قاعده اعتبار امر مختومه به منصه ظهور رسیده است و به همین دلیل دعوا رد شده است.