مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت اموال ارثی

باسلام در خانواده ی ما راس امور مادر بنده بوده دارای دو پسر تمام اختیارات پدرم دست مادرم بود چون پدرم از این امور هیچ نو سررشته ای نداشت سال 84مادر بنده فوت نمود وچون برادرمن بزرگتر از بنده بود اختیار کامل زندگی پدرم دراختیار گرفت ازاین زمان به بعد برادرم شروع به جمع آوری مال اموال پدر ومادرم کرد 250زمین قولنامه ای مادرم مهریه مادرم دراختیارش بود به توسط یک شخص دلال ملک که از بستگان مادرم بود قولنامه به نام خودشون زدن وفروختن تمام فامیل میدونستند مادرم حدود نیم کیلو طلا داشت ولی برادرم 160گرم اعلام کرد بعد از اون سال 86مغازه ی من رو شهرداری خرید 310میلیون بیست ماه این پول دست برادرم بود ونزول داده بود به یکی از بستگان از این پول من هیچی دریافت نکردم بعداز این مدت مغازه ای برای پدرم خرید 235میلیون باز این جا 75میلیون باقی مانده این پول ما ندیدیم درضمن هیچ مدرکی از زمین مادرم که فروخته به جا نگذاشته ولی تو اون بنگاه که معامله کردن باید مدرکی باشد و در مورد پول مغازه ی پدرم پرینت حساب برادرم گرفته شود همه چیز مشخص میشود میخواستم ببین در مورد این مشکلاتی که که گفتم میتوانم قانونی پیگیر شوم با کمال تشکر از وکلای محترم که پاسخ من رو میدهند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد