مشاوره حقوقی رایگان - روش اموال ارثی توسط یکی از ورثه

با سلام. مادرم 5 ماه هست به رحمت خدا رفته و اموالش که از پدرش به ارث رسیده متاسفانه همگی مشکل ساز می باشد و دایی بزرگم چون اسناد زمین و مغازه ها قولنامه های زمان قدیم و قبل انقلاب بوده رو یکی یکی بدون خبر بقیه وراث فروخته و من تونستم چند مورد رو پیدا کنم اما چون مدرکی برای ارائه دادخواست ندارم چه باید بکنم؟ در صورتی که خاله هایم هم از این موضوع ناراضی هستند که زمین ها و اموال را دایی ام بالا کشیده. چه میشه کرد با این عمل؟ آیا راهکاری دارد برای اقدام؟

پاسخ ها :

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

باسلام.در دادخواست تقسیم ماترک میتونید تمامی اموالی که مورث داشته را ذکر کنید .در نهایت پس از تقسیم نیز اجرتالمثل ایام تصرف یا فروش مال غیر را از داییتون طرح دعوی نمایید