مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح به دلیل پنهان کردن بیماری ام اس

وقت بخیر، در صورتی که مرد قبل از ازدواج بیماری ام اس خود را مخفی نگه دارد و چند ماه پس از مراسم ازدواج ، بیماری مرد مشخص شود، وضعیت فسخ نکاح و مهریه به چه صورت خواهد بود؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

فسخ نکاح به دلیل پنهان کردن بیماری مهریه در صورت فسخ نکاح مهریه فسخ نکاح